The Voice Computer Forum visit our website at www.voicecomputer.com

Forum Home Forum Home > Speech Recognition > VoiceComputer
  New Posts New Posts RSS Feed - Refreshing Taskbar
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Refreshing Taskbar

 Post Reply Post Reply
Author
Message
Mphillipson View Drop Down
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 18 Oct 2015
Location: Maidstone Kent
Points: 36
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mphillipson Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Refreshing Taskbar
    Posted: 02 Mar 2018 at 4:34am
The numbers on the taskbar occasionally do not refresh as per the following screenshot:

https://www.screencast.com/t/OsEMQFzl4
Is there a command to explicitly update the taskbar numbers?
 
Thanks Mark :-)
Back to Top
RonK View Drop Down
Moderator Group
Moderator Group
Avatar

Joined: 07 Jan 2010
Points: 838
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote RonK Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Mar 2018 at 9:17am
Thanks for the screenshot.  You're getting double numbering, a (rare) bug. I've seen this twice in 8 months of use of the new taskbar commands.
You need to restart speech to get rid of this.
We'll be adding a command to turn the taskbar commands on/off very soon but not in the version we're releasing within the next couple of days.

We need to track down the cause of this bug. If you remember the approximate time it happened, please send me the VoiceComputer and Dragon logs for us to look at.
(the VoiceComputer log.txt file is located in the C:\ProgramData\VoiceTeach\VoiceComputer directory)





Edited by RonK - 02 Mar 2018 at 9:49am
Ron

VoiceComputer Developer
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 1.266 seconds.